Bouw je eigen Australië reis

Doorkruis het ruige hart van Australië, ontdek de veelzijdigheid van de tropische regenwouden in het noorden of neem een duik tussen het kleurrijke koraal in de Great Barrier Reef. Met de bouwstenen van Australië online stel je zelf je eigen reis samen. Bouwstenen zijn korte, individuele reizen die je combineert tot een complete rondreis. Je verblijft in kleinschalige, sfeervolle accommodaties die door ons zorgvuldig zijn uitgezocht. Zo slaap je in een echte ‘swag’ onder de heldere sterrenhemel, op een Outback boerderij en aan het witte strand onder de wuivende palmbomen.

Naast de hoogtepunten is Australië online op zoek gegaan naar de plekken en excursies die je het land ‘echt’ laten beleven. Verken per fiets kosmopolitisch Sydney en slinger tussen de boomtoppen in het regenwoud van Cape Tribulation. We regelen een auto of camper voor je, zodat je op je eigen tempo door het land kunt reizen.

Stel zelf je individuele Australië reis samen met de bouwstenen van Australië online of kies voor één van de individuele rondreizen. Onze reisspecialisten hebben zelf door Australië gereisd en kennen het land goed. Zij helpen je graag met het samenstellen van je ideale reis.