Base Backpackers

Base Backpackers

De nieuwkomer Base backpackers is pas enkele jaren actief in de Hostel scene, en is onderdeel van een grote hotelketen. Base is één van de pioniers op het gebied van luxe backpackers, veel hostels hebben aparte verdiepingen voor vrouwen en  hebben een gezellige bar.

Base is onderdeel van een grote internationale hotel keten, en investeert enorm in de backpacker scene met hostels in de grote steden zoals Melbourne, Sydney en Brisbane. Recentelijk nam Base Backpackers één van de bekendste hostels van Australië over, The Palace in Brisbane is bij vele backpackers een ervaring die jaren bij blijft.

Base Backpackers heeft verspreid over Australië ruim 15 hostels, en groeit snel verder, veel hostels zijn volledig nieuw opgebouwd of van binnenuit volledig gestript om daarna weer als hostels te functioneren.   Base Backpackers hecht veel waarde aan de luxe beleving, de hostels hebben aparte verdiepingen voor de vrouwelijke reiziger ook wel The Sanctuary genoemd, zachter bedlinnen, luxer sanitair met haardrogers, gratis shampoo en haar conditioner en last but not least gratis champagne bij aankomst zorgen er voor dat je je als vrouw helemaal verwend voelt en dat zonder de bemoeienis van mannen want die zijn strikt verboden op deze speciale verdiepingen.

Base hostels bekijk je het beste op de website van Base en boeken doe je op oz-hostels.com