Australië met een camper

G’day mate, welkom in Australië! Dit is het land van de vrijheid en de ‘no worries’ mentaliteit. En welk vervoersmiddel past hier nou beter bij dan de camper, je eigen huis op wielen. Alles wat je nodig hebt tijdens een geweldige reis heb je bij de hand.

Met de camper kun je het land Down Under in je eigen tempo ontdekken. Reis door uitgestrekte vlaktes waar je je nog als een echte pionier waant, waag je in één van de bruisende steden, verken de betoverende onderwaterwereld van het Great Barrier Reef en Ningaloo Reef, ontspan aan één van de witte stranden, wandel door het oude regenwoud met zijn mooie watervallen, leer van de oude cultuur van de Aboriginals, zie kangaroe’s, koala’s, krokodillen en vogelbekdieren in het wild en maak kennis met de uitermate vriendelijke bevolking.

Travelhome is dé camperspecialist. Door heel Australië kun je een camper huren. We hebben dan ook een zeer groot en gevarieerd aanbod in campertypes en verhuurders. Voor elke type reiziger kan Travelhome een camper verzorgen.

De mogelijkheden met de camper zijn enorm. Zo kun je de camper in Sydney ophalen en in Cairns inleveren of als je langer de tijd hebt kun je zelfs met de camper van Cairns, via Sydney, Melbourne, Adelaide helemaal naar Darwin reizen. Of verken je liever de Westkust, dan is dat voor ons ook zeker geen probleem.

Travelhome stopt niet enkel bij camperhuur! Wij verzorgen ook jouw vliegreis bij een vliegmaatschappij naar keuze. Samen met de intercontinentale vluchten, bieden wij ook de mogelijkheid om de vluchten binnen Australië te reserveren. Op deze manier ben je niet enkel afhankelijk van één regio in Australië. En wanneer je meerdere huurperiodes combineert, des te goedkoper wordt de prijs!

De vlucht naar Australië is natuurlijk erg lang, daarom wordt er ook regelmatig een stop gemaakt in Azië. Denk aan een stop in het bruisende en schone Singapore of het levendige Hong Kong of lekker een paar dagen op het strand in Fiji of Bali!

De bekendste reis van Travelhome is de U-Turn. Je start in Cairns, reist met de camper naar Sydney, vliegt naar Melbourne en haalt weer de camper op. Vervolgens ga je vanuit Adelaide met de trein naar Alice Springs waar je de mooie reis afsluit met een 3-daagse tour door de Outback!

Samen met jou kunnen we je droomreis waarmaken. Wacht niet langer en bezoek onze website www.travelhome.nl.