Cathay Pacific

cathay pacific boeing 747Cathay pacific is een maatschappij uit Hong Kong,  naast een jarenlange positie in de top 5 van beste airlines ter wereld heeft Cathay Pacific een zeer moderne vloot toestellen.  Dagelijks vliegt Cathay Pacific naar Hong Kong vanaf Amsterdam en vanuit Amsterdam is er een directe vlucht naar Sydney en Melbourne.  De overige steden zoals Adelaide, Perth en Cairns worden ook dagelijks aan gevlogen echter is de overstap tijd wat langer.

De top 5 positie voor beste luchtvaartmaatschappij is niet voor niets, Cathay Pacific investeert continue in de voorzieningen voor haar passagiers, het moderne inflight entertainment systeem is zeer geavanceerd en de keuze uit meer dan 100 films tijdens uw vlucht is uniek te noemen. De catering aan boord staat op een zeer hoog niveau. Met een lege maag zult u het vliegtuig in ieder geval niet verlaten.  Op de lange afstandsvluchten serveert  Cathay pacific zelfs ijs.

Cathay Pacific vliegt naar Australië via haar thuisbasis in Hong Kong, deze stop-over is perfect te combineren met een paar dagen Hong-Kong deze megastad heeft veel te bieden en is een waar paradijs voor shoppers. Informeer bij de aanschaf van een vliegticket naar de speciale Hong Kong aanbiedingen. Waarbij een sightseeing tour en voordelige hotel overnachting zijn inbegrepen.

De Luchthaven ban Hong Kong behoort tot één van de grotere luchthavens ter wereld, neem dus de tijd om in te checken en verkijk je niet op de tijden die je moet lopen naar de gates. De Luchthaven is verder erg netjes en modern en voorzien van alle gemakken