Dutch Uncle – Australië

Reisgids Dutch UncleSoms zie je van die boeken die gelijk je aandacht krijgen. De Australië editie van Dutch Uncle is er zo eentje, een prachtig voorgegeven boek wat ideaal is voor je reisvoorbereiding naar Australië. Mooie foto’s veel handige en vooral objectieve quotes van reizigers en last but not least een zeer verrassende layout en uitstraling.  Het boek werkt op één of andere manier verslavend, het ligt hier al een week op de eettafel en elke keer sla ik onverwacht toch een bladzijde open om te lezen.  Dat heb ik zelden met een boek zoals deze.

Een Dutch Uncle is een Engelse term voor iemand die recht door zee is, iemand die weet wat hij wilt en niet snel van zijn voetstuk is te brengen, dus een soort van autoriteit. De boekenreeks van Dutch Uncle is een idee van 2 backpackers die recentelijk de landen Australie, thailand Peru en Zuid Afrika hebben bezocht.  De Australië editie kost 16,50 excl 1.99 verzendkosten. Het boek is niet verkrijgbaar in de boekhandel en wordt via de website verkocht. De levertijd is ongeveer 2 a 3 dagen.

Het boek is naast een ideale partner voor je reisvoorbereiding ook erg leuk als koffietafel boek. Vergelijk het boek niet met een reisgids, het is puur informatief op een luchtige en andere wijze dan we gewend zijn van reisboeken en reisgidsen.