Fly drives rondreizen in Australië

Australië is een perfecte bestemming om per auto te bereizen. Het is dan ook niet voor niets dat een autorondreis populair is voor een vakantie in Australië. De landen zijn groot met zeer afwisselende landschappen, de infrastructuur is uitstekend en het is buiten de steden heerlijk rustig op de weg. U reist gewoon lekker in uw eigen tempo: even stoppen onderweg voor een mooie foto of een omweg maken voor een bezoek aan dat bijzondere nationale park of een historisch dorpje.

Diverse reisorganisaties bieden compleet verzorgde fly drive rondreizen in elk deel van Australië. De route is al voor u uitgezet en de hotels zijn al voor u geregeld. U hoeft er alleen een huurauto bij te kiezen die aansluit op uw wensen en u kunt op pad. In sommige fly drives zijn zelfs een of twee excursies inbegrepen zodat u zeker niets mist van de meest bijzondere bezienswaardigheden onderweg.

Rondreizen in eigen tempo

Een fly drive rondreis biedt u alle vrijheid om zelf uw dagen in te delen en zelf uw tempo te bepalen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw volgende accommodatie, want die is al geregeld. Dus u kunt heerlijk onbezorgd door het land cruisen, stops maken waar u wilt en her en der eens uitstappen om een mooie wandeling te maken

De hoofdwegen in Australië zijn geasfalteerd en worden goed bijgehouden. Er zijn echter ook routes waarbij u diep de ‘outback’ in gaat, het ruige en meer afgelegen gebied van Australië. De meeste wegen in de outback zijn niet geasfalteerd en u kunt er niet met een normale auto rijden. Hier mag u dan alleen met een 4WD rijden, ideaal voor de avontuurlijk ingestelde reiziger.

Wilt u niet uw gehele vakantie zelf rijden, dan bieden wij ook rondreizen waarbij u een gedeelte per huurauto aflegt en een gedeelte per trein en/of vooraf geregelde tour. Op die manier wordt de reis nog afwisselender. Houdt u van meer comfort en luxe tijdens uw vakantie.