rondreizen in Australië

Rondreizen in Australië

Australië ligt niet om de hoek, dus dat je meer dan alleen een grote stad met de omgeving wil zien spreekt voor zich. Een rondreis door Australië is dan ook de perfecte manier om een deel van het land te bekijken.  Dat kan zowel als kant-en-klare pakket reis of een maatwerkreis waarbij naar de specifieke wensen gekeken wordt.

Ook groepsreizen zijn mogelijk diverse touroperators bieden complete meerdaagse rondreizen aan door Australië.   Daarbij is de keuze tussen de manier van reizen groot. Speciale backpacker reisbussen of luxe busreizen met dito hotelovernachtingen behoren tot de mogelijkheden.

Kosten van een rondreis door Australië

De prijs voor een rondreis door Australië is vaak afhankelijk van een aantal factoren. Zoals het vliegticket, de duur van de reis en de verwachting. De meeste reizen worden aangeboden als een all-in pakket dus met een vliegticket ,  transport door Australië en de accommodatie op basis van een twee persoonshotel kamer incl. Ontbijt. Voor het diner is de keuze aan de reiziger.

De meer avontuurlijke reizen  vragen vaak een extra bijdrage voor de maaltijden, in de outback zijn restaurants namelijk erg zeldzaam en wordt er vaak door de reisleiding zelf gekookt.  Verwacht dan ook geen luxe drie gangen diners maar typische outback maaltijden.