Singapore Airlines

Singapore is net als Cathay Pacific een zogenaamde premium luchtvaartmaatschappij. De hoge service aan boord en de hoge kwaliteit zorgen er al jaren voor dat Singapore Airlines hoog scoort in de luchtvaart top 5 (het is een beetje stuivertje wisselen tussen Cathay Pacific)  Singapore Airlines gebruikt zoals het doet vermoeden de luchthaven van Singapore als stop-over/hub.  Wat een zeer gunstige locatie heeft voor de vluchten naar Australië.  Singapore Airlines is de eerste luchtvaartmaatschappij die met de airbus A380 onderweg is.

Singapore Airlines voert vluchten uit vanaf Amsterdam naar Singapore en heeft een directe aansluiting naar vele bestemmingen in Australië zoals Sydney, Melbourne  en Perth de overige Australische steden worden ook aan gevlogen maar niet met een directe aansluiting waardoor een stop-over in Singapore interessant wordt.  Vraag naar de aanbiedingen voor een short stay in Singapore. Dit is een prettige manier om de lange vlucht te onderbreken.

Aan boord bij Singapore Airlines zorgt de bemanning voor een prettige vlucht, de catering is op een zeer hoog niveau en het entertainment met een eigen scherm en grote keuze uit films maakt ook de lange vlucht naar Australië een stuk dragelijker.  Het systeem is tevens je privé spelcomputer met Nintendo spelletjes waardoor de vlucht letterlijk en figuurlijk voorbij vliegt

De Luchthaven van Singapore is de thuisbasis van Singapore Airlines, in deze luchthaven  is aan alles gedacht.  Van gratis internet tot massages en zelfs een luxe zwembad met sauna. Ook een korte hotel overnachting op de luchthaven is mogelijk, heerlijk om even een uurtje of wat te slapen en even heerlijk te douchen.