Talisman Travel Design

Bijzondere maatwerkreizen naar Australië

Talisman travel design is gespecialiseerd in het samenstellen van maatwerkreizen naar Australië. In uw reisontwerp worden exclusieve en kleinschalige accommodaties gecombineerd met bijzondere privé excursies en authentieke ontmoetingen. Met Talisman komt u vaak op plaatsen die voor andere reizigers verborgen blijven. Wat dacht u bijvoorbeeld van een driedaagse privétour door het Kakadu National Park en Arnhemland? Een bezoek aan Arnhemland is niet vanzelfsprekend, aangezien er voor het bezoeken van dit gebied een vergunning nodig is die maar aan een select aantal gidsen wordt verstrekt.

Unieke belevenissen in Australië met Talisman Travel Design

Een Private Safari in de Blue Mountains, op slechts twee uur rijden van Sydney, is een ander Typisch Talisman voorbeeld. Samen met uw gids gaat u op pad en maakt u schitterende tochten per jeep en helikopter. De overnachting vindt plaats onder de sterrenhemel middenin de natuur. Het wakker worden met de geluiden uit de bush en de geur van een kampvuur zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Uiteraard bezoekt u in uw reis door Australië ook de bekende(re) hoogtepunten van het land. Uw reis wordt geheel aan de hand van uw wensen en voorkeuren op maat gemaakt, zodat u in uw eigen tempo deze prachtige bestemming kunt verkennen.

Neem contact op met Talisman op +31 (0)78 6142788 of via mail@talisman.nl. Voor meer informatie en inspiratie kijkt u op www.talisman.nl